Szerver Karbantartás

Mikor sokáig hiba nélkül működik a levelezés, a weboldal, vagy a fájl szerver, akkor el is szoktuk felejteni, hogy van szerverünk.
Sokszor csak akkor jut eszünkbe, hogy a szerverhez nem nyúlt senki több hónapja, mikor már nem tudjuk használni.

A szervereknek éppúgy szükségük van a rendszeres karbantartásra, mint szervezetünknek.
Ha rendszeresen nincsenek karbantartva, akkor előbb-utóbb elavultak lesznek rajta a programok, és a biztonsági rések javítása nélkül könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy a szerverünkön tárolt adatokhoz nem csak az fér hozzá, akinek mi megengedtük.

Mivel a szoftverek állandóan frissülnek, hibák kerülnek javításra, jobb, stabilabb verziók jelennek meg, így minden szervernek szüksége van állandó felügyeletre, karbantartásra.

Mindezekről és a szerver tulajdonos felmerülő igényeiről (e-mail címek létrehozása, felhasználók kezelése, szoftvertelepítés, stb.) kollégáink folyamatosan gondoskodnak.
Ha van Önnek, vagy cégének olyan szervere, mely meghibásodott, vagy bővítésre, cserére, karbantartásra szorul, keressen bizalommal.
Sok esetben távolról is tudunk segíteni, hogy bejelentkezünk a szerverére, és javítjuk a szoftveres hibákat.

És, hogy a keresők is megtaláljanak minket:
Linux szerver hibakeresés, Linux szerver hibaelhárítás, Linux szerver hibajavítás, Linux szerver frissítés, Linux szerver karbantartás, Linux szerver szervíz, Linux szerver távoli adminisztráció, Linux szerver telepítés, Linux szerver készítés